Hultsfredfestivalen i Stoxa

Efter de väldigt tråkiga nyheterna om att Peace & Love gått i konkurs bestämde sig jag och Emma för att boka en ny festival, denna blev Hultsfredfestivalen i Stoxa. Den var 3 dagar och otroligt grym! Konserterna var underbara och likaså våra tältgrannar som vi lärde känna. Men en riktigt ordentlig festival blev det ju inte riktigt då den var så kort, P&L skulle t.ex. ha varit 5 dagar. 
 
Hur kul och bra vi än hade det så är vi sjukt sugna på att åka till Emmaboda för en andra festival den här sommaren, Emmaboda är flera dagar mycket längre bort och jag ser bara fram emot att åka igen. Det enda som kan stoppa oss från att boka är ju då för tunna plånböcker och föräldrar... Men herregud, vad går inte att lösa? 
 
En tråkig sak med Hultsfred var att inte Lukas kunde följa med, det kändes faktiskt otroligt trist. Och om nu jag och  Emma åker till Emmaboda kan inte Lukas följa med då heller, han kommer nämligen vara på Island den veckan... Jag hade verkligen velat ha med honom, fan vad kul vi hade haft det... 
 
 
 
 
 
 

Fyfan vad du är bra!

Min fina Lukas och min fine bror tod studenten den 12:e Juni för en vecka sedan och samma dag blev det sommarlov. Deras utspring och mottagnongar krockade med varandra men jag hann med bådas, även om det endast blev ett kort besök på Lukas mottagning, för samma kväll åkte jag och Emma till Stoxa där Hultsredfestivalen tog plats i år. 
Jag har tyvärr inga bilder hos mig från Stefans student, men här är Lukas student
 
 
 
 
 

En fin resa

 
Världens finaste morföräldrar.
 
 
 
 

RSS 2.0