Finaste vänner

Jag älskar er.


Varför bloggar jag eeeens???

Det här suger!! Varför tror jag alltid att jag kan starta på en blogg om jag öppnar en ny? Man skriver ändå bara om ytliga saker. Det här är ingen dagbok, och bör inte kallas för det heller. I ens dagbok ska man skriva av sig och släppa ut det man går och bär på som tynger en... inte om vad jag gjorde i skolan. För helt ärligt så bryr ni er inte heller, visst? 
Förvänta er inte att jag bloggar, jag kanske fortsätter när jag har lust. Det kanske blir två gånger om dagen eller en gång om halvåret. Hoppas inte för mycket.

Jag har en piss dag, märks det?

Varför finns det inga kvoter för idioter?

Söndag idag, vilket är super tråkigt. Men jag är på bra humör och jag skrev nyss klart en uppsats och ska snart titta på stjärnorna på slottet i repris. Jag tycker det är så ur mysigt att titta på, lika så med programmet Så mycket bättre.
Men innan jag börjar titta så ska jag rota fram någonting gott ur skafferiet...

Ha det bra! Kram

Lev som en gris dö som en hund

Hej vänner! Lördag idag och det har varit underbart väder, synd bara att jag har varit tvungen att sitta och skriva på en uppsats. Som tur är så är den snart klar, den ska lämnas in imorgon och det kommer vara jätte skönt att bli av med den! Strax ska jag åka mot Lukas, där ska jag äta middag och sedan sova. Det kommer bli super mysigt som vanligt, och nu ska jag skynda mig för jag saknar honom jätte mycket! Ha det bra, hej då!

Gårdakvarnar och skit

Igår var jag ledig från skolan och det var super fint! Inte för att jag gjorde något speciellt. Efter att Lukas hade gått till skolan sov jag till klockan ett. Efter det var dagen bara en sån där dag som man är hemma och lökar i sitt instängda rum. Förvånansvärt skönt. Men lite syre fick jag när jag träffade Lukas igen en snabbis på eftermiddagen. Alltid lika mysigt, även om det bara är en kortis!

Idag är det den 3:e dagen som jag är ensam hemma, pappa är nämligen i dalarna och jobbar. Jag känner mig väldigt vuxen och självständig när jag lagar mat och fyller samt tömmer diskmaskinen haha. Det är som att bo i en egen lägenhet, bara att det är gratis... Tänk om det vore så enkelt...

Hela livet var ett disco


Mer mysig än svettig...

Igår blev inte helt som planerat. Jag skulle ju gå och träna men när jag glömde sakerna hemma så fick jag ingen lust längre. Det är roligt att jag gärna går och tränar, men jag orkar inte gå hem mellan simhallen och skolan (jag bor 10 minuter från simhallen haha). Istället för att simma så kom Lukas till mig, han hjälpte mig med tvätten, sen åt vi middag som jag lagat (jag värmde upp Kelda tomat soppa och tände lite ljus haha) sen sov han här också. Så jag hade en ganska underbar måndagskväll trots allt, hoppas ni hade detsamma!

Gatorna tillhör oss

Nu drar sig söndagen mot sitt slut. Jag ska gå och lägga mig alldeles strax men tänkte uppdatera lite först.
Imorgon kommer jag ha fullt upp, och hinner kanske inte blogga så jag kan skriva mina planer idag.
På lunch rasten åker jag hem till Lukas och äter lunch, han är nämligen ledig och jag älskar att få träffa honom mitt på dagen. Det gör eftermiddagen lite lättare liksom.
Efter skolan har jag planerat att gå till simhallen och simma några längder. Det var så extremt länge sen jag rörde på mig ordentligt, och vad är inte bättre än att simma? Efter det så blir det en tuff kväll i mötandet av tvättstugan. Det är förmodligen det som kommer att ta upp kvällen och göra mig väldigt trött.

Nu ska jag sova, godnatt och sov gott.

PS. Jag bjuder på en bild från i sommras när jag var med två av mina bästa vänner på Öland. Jag både saknar och längtar till sommaren.

Home is wherever I'm with you.

 

Alla filmer, alla böcker handlar om dig

Underbart väder lyckas det vara när jag måste jobba. Men man kan inte alltid ha tur, och fint väder eller inte så vill jag ta hand om min sjuka pojkvän just nu.
Jag har iallafall lyckats vara ute på en fin promenad med hundarna. Lite nöjdare så ska jag fortsätta med dagens sysslor, här näst kommer jobbet, men sen måste jag plugga lite också.

Ha det bra vänner!


Bianca

Jag måste tillägna ett litet inlägg till Bianca som gjort min fina design! Jag är otroligt nöjd, för den blev episkt snygg.
Det var det om det, tack så jätte mycket Bianca! Pöss på dig


NU PÅBÖRJAS EN EPOK!

Gokväll mina två söta bloggläsare, mysigt att ni tittar om bloggen då och då! Vet ni vad? Jag hade tänkt blogga lite, fick en liten kick efter att ha tittat på en annan jätte fin blogg, den hade fina blommor i bakrunden och grejer!! Nej men jag ska försöka ta tag i detta bloggande. Kanske börja skriva mer om min gråa vardag, men även börja ta bilder och lägga upp här. För här på bloggen kan jag lägga upp hur många egobilder som helst, utan att det blir konstigt tänker jag… Vågar nämligen inte göra det på instagram, för när man tänker efter själv så föredrar man att inte följa dem som bara lägger upp bilder på sig själv. 

Jag ska fanimej försöka göra videos att lägga upp här när jag har tid, sånt lockar läsare som man lockar en hund med prinskorv!

Känns lite töntigt dock att blogga till två läsare som typ är min pojkvän och EN av mina tre bästa vänner… men hoppet får inte släckas! Mina andra två bästa vänner ska också läsa, plus Murris i klassen såklart!!

(tänk om jag fick en peng för varje gång jag sagt att jag ska blogga ordentligt (jag har haft två bloggar tidigare..)...) (tänk att jag lyckades skriva en parantes i en parantes, och nu skriver jag inom parantes igen...) (Hejdå!)


RSS 2.0